/assets/Header afbeeldingen/sfeerbeeld1.jpg,/assets/Header afbeeldingen/sfeerbeeld2.jpg,/assets/header_afb_2017/slider1_2017.jpg,De eisen zijn transparant en vastgelegd in de richtlijn,Een onafhankelijk college bewaakt de inhoud van de regeling,VGO-bedrijven worden jaarlijks getoetst op de financiŽle kernwaarden,,,,,,,/assets/Header afbeeldingen/sfeerbeeld4.jpg,/assets/Header afbeeldingen/sfeerbeeld1.jpg,/assets/header_afb_2017/slider4_2017.jpg,Ook tijdens de uitvoering van projecten worden VGO-bedrijven getoetst,De disciplines geven duidelijkheid welke werkgebieden VGO-bedrijven beheersen,Onafhankelijke en objectieve toetsing,,,,,,

De competentiescan

toetst de kennis en organisatiekracht

van VGO-bedrijven

Print
,,,,ja
,,,,nee

Competentiescan

 Competentiescan

Aan de hand van de competentiescan toetst KIWA of het bedrijf over de kennis beschikt en het organisatievermogen heeft om vastgoedonderhoud, renovaties en transformaties resultaatgericht uit te kunnen voeren. Het bedrijf dient deze competenties aantoonbaar in projecten te hebben toegepast. De scan maakt duidelijk welke disciplines het VGO-bedrijf beheerst. 
De scan bevat open vragen gecategoriseerd naar de INK organisatiegebieden en procesfases van het RGS-procesmodel.

De competentiescan kent een Toelichting. Dit openbare document vermeldt per vraag van de competentiescan het doel van de vraag, de kernwoorden, verwijzingen naar de relevante onderdelen uit de Leidraad RGS en de wijze van aantonen. De Competentiescan, de Erkenningsrichtlijn en de Toelichting zijn openbaar en hier als download beschikbaar.