/assets/Header afbeeldingen/sfeerbeeld1.jpg,,,Vind een VGO-bedrijf: op naam, op plaats, op kaart.,,,,,,/p3.php?RubriekID=1073,,,,,,,,,,,,,,

Opdrachtgevers hoeven niet meer zelf de deskundigheid te toetsen.

Print
,,,,ja

Voordelen voor opdrachtgever

Als het onderhouds- of renovatiebedrijf in het bezit is van VGO-keur geeft dit u de zekerheid dat de toetsing onafhankelijk en objectief door KIWA wordt gedaan op basis van meetbare criteria.

Opdrachtgevers hoeven dus niet meer zelf de deskundigheid te toetsen. Het geeft tevens de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf in beginsel een stabiele partner is voor resultaatgericht samenwerken. Vervolgens heeft u de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf zowel technisch als organisatorisch in staat is om resultaatgericht vastgoedonderhoud en renovaties uit te voeren vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding.


VGO-keur stelt ook zeker dat het onderhouds- of renovatiebedrijf op het gebied van opdrachtgevertevredenheid een score haalt van minimaal een zeven op een schaal van één tot tien. Ook heeft u de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf projecten uitvoert op een efficiënte, overlastbeperkende manier. Bewonersvriendelijk en duurzaam met voortdurende aandacht voor innovatie en communicatie met klant en bewoner.

 

Tenslotte geeft het de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf met VGO-keur een marktconforme partner is waarmee een-op-een-relaties mogelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat tegen economisch verantwoorde kosten onderhoud wordt uitgevoerd op basis van prestatie eisen en volgens het gewenste kwaliteitsniveau.


VGO-bedrijven nemen verantwoordelijkheid voor de lange termijn.