7 zekerheden VGO-keur

  1. Kiwa toetst onafhankelijk en objectief op basis van meetbare criteria. Als opdrachtgever hoeft u niet meer zelf te toetsen.
  2. Het onderhoudsbedrijf is een financieel gezonde en stabiele partner, waarmee u zonder risico een lange termijnovereenkomst kunt aangegaan.
  3. Het onderhoudsbedrijf is zowel technisch als organisatorisch in staat om resultaatgericht samen te werken bij investeren en onderhouden. Dat geldt vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding.
  4. Het onderhoudsbedrijf haalt op het gebied van opdrachtgeverstevredenheid een score van minimaal drie-en-een-half op een schaal van een tot vijf.
  5. Het onderhoudsbedrijf beschikt over tevreden medewerkers en voert zijn personeelsbeleid gericht op kwaliteit en continuïteit. Dat gebeurt via het behoud van de kennis en ervaring van de eigen onderhoudsspecialisten.
  6. Het onderhoudsbedrijf voert projecten uit op een efficiënte, overlastbeperkende, bewonersvriendelijke en duurzame manier en heeft voortdurend aandacht voor innovatie en communicatie met klant en bewoner.
  7. Het onderhoudsbedrijf met VGO-keur is een integere en marktconforme partner, waarmee u vanaf het prilste begin een-op-een relaties onderhoudt. Hierdoor kan onderhoud resultaatgericht worden uitgevoerd op basis van de kwaliteitsuitgangspunten van de opdrachtgever.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Stel gerust uw vraag per e-mail.
info@vgokeur.nlWilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

aanmeldenDeel uw kennis.

Volg ons op LinkedIn.
Linkedin