https://cms.funding.nl/uploads/13/images/sliders/slider1_2017.jpg, https://cms.funding.nl/uploads/13/images/sliders/slider2_2017.jpg, https://cms.funding.nl/uploads/13/images/sliders/slider3_2017.jpg, https://cms.funding.nl/uploads/13/images/sliders/slider4_2017.jpg, https://cms.funding.nl/uploads/13/images/sliders/slider5_2017.jpg, https://cms.funding.nl/uploads/13/images/sliders/slider1_2017.jpg

VGO-keur:

Resultaatgericht 
samenwerken, beter voor Nederland.


De stichting gaat voor een duidelijk doel: resultaatgericht samenwerken, voor vooruitgang in vastgoedbeheer


Print

Typisch VGO

VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Door de basis waarop u samenwerkt te veranderen en strategisch vastgoedbeheer ook als onderhouds- of renovatiebedrijf te beheersen, kunt u de gebouwen beter renoveren en onderhouden. Deze kennisbundeling, die plaatsvindt in een partnership tussen verantwoordelijke partijen, geeft een beter resultaat voor alle partijen.

Het biedt u als vastgoedbewoner en –gebruiker een goed onderhouden kwaliteitsgebouw: comfort en waar voor uw geld. Als vastgoedeigenaar krijgt u de zekerheid van geen onnodig, maar goed onderhoud en renovatie, voor minder geld. De risico’s van uw vastgoedbeheer zijn beheersbaar en onderhouds- en renovatiebedrijven leveren resultaat. Als onderhouds- of renovatiebedrijf draagt u meer verantwoordelijkheid, denkt u strategisch mee met scenario- ontwikkeling, beslist u met uw vakmanschap gezamenlijk over de beste aanpak. U krijgt een interessante, goede werkvoorraad voor een lange termijn. Met deze verbetering verduurzaamt u het Nederlandse vastgoed.

VGO-keur: Resultaatgericht onderhoud, beter voor Nederland.

 
Van
deelopdrachten naar verantwoordelijkheid
oor het geheel.