Mission statement

De Stichting VGO beheert het VGO-keur. De missie van deze stichting is het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en het daarbij toepassen van resultaatgericht samenwerken, voor met name woningcorporaties, gebouwbeheerders en onderhoudsbedrijven. Dat doet Stichting VGO via een certificatieregeling met keurmerk.

Stichting VGO streeft de volgende doelstellingen na:

1. Het VGO-keur actueel en transparant beheren
We doen dit zodanig dat opdrachtgevers en opdrachtnemers vertrouwen hebben in de toegevoegde waarde en goede werking van het certificaat VGO-keur. Het is ons streven dat het VGO-keur zich ontwikkelt tot dé certificatieregeling voor vastgoedonderhoud- en renovatiebedrijven, die professioneel actief zijn in het adviseren en onderhouden van de bouwkundige conditie van gebouwen en woningen in Nederland.

2. Brede herkenning en erkenning
Wij streven naar een brede herkenning en erkenning door opdrachtgevers. Daarvoor is het nodig dat het keurmerk goed aansluit op de wensen die opdrachtgevers richting opdrachtnemers hebben. Wij willen meer opdrachtgevers overtuigen van de meerwaarde van het werken met vastgoedonderhoudsbedrijven die opereren onder het VGO-keur. En dat er meer opdrachtnemers komen die de behoeften van de opdrachtgevers resultaatgericht in kunnen vullen.

3. Duidelijkheid richting opdrachtgevers
Wij streven ernaar dat het keurmerk aan opdrachtgevers duidelijkheid geeft over de werkgebieden, de competenties en de toegevoegde waarde van de onderhoudsbedrijven met een VGO-keur. Dit maakt dat het VGO-keur interessant is voor onderhoudsbedrijven.

4. Niveau verhogen door voortdurend te vernieuwen
VGO-bedrijven zijn het beste wat de markt te bieden heeft. Aangezien de markt zich voortdurend ontwikkelt, ontwikkelt het VGO-keur zich ook. Alleen zo kan het keurmerk onderscheidend blijven en betekenis blijven houden in de markt.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Stel gerust uw vraag per e-mail.
info@vgokeur.nlWilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

aanmeldenDeel uw kennis.

Volg ons op LinkedIn.
Linkedin