VGO-keur voor installatietechniek

Resultaatgericht samenwerken met een langere onderhoudscyclus

RGS voor installatietechniek

Steeds meer installatiebedrijven en hun opdrachtgevers ontdekken de voordelen van resultaatgericht samenwerken (RGS). RGS vraagt wel qua professionalisering het nodige: anders inrichten van processen en nieuwe functies voor medewerkers.

Snel inzicht in waar jouw bedrijf staat? Doe de RGS-scan. Vul ‘m hier in

Ga naar de RGS-scan    Bekijk de RGS Leidraad 

 

VGO-keur voor installatiebedrijven

Twan van Grinsven (Kemkens) en Cornel Gaasbeek (Breman) vertellen aan de hand van een aantal stellingen hoe zij resultaatgericht samenwerken en de erkenning VGO-keur ervaren.

In 7 stappen naar het VGO-keur

Met het VGO-keur laat je als bedrijf zien investeringsopgaven op resultaatgerichte wijze te kunnen uitvoeren. De voordelen zijn niet gering: een andere, langdurige samenwerkingsbasis (en steviger contracten) met de opdrachtgever, continuïteit voor het bedrijf, meer ruimte om je expertise te laten zien.

VGO-bedrijf worden? Bekijk in 7 stappen waar je staat.

Ook aspirant VGO-bedrijf is mogelijk. Je kiest dan voor resultaatgericht samenwerken met de verplichting om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot volwaardig VGO-bedrijf.

 

 

Download competentiescan VGO-bedrijf worden

 

Installatiebedrijven met VGO-keur

Steeds meer installatiebedrijven zetten de stap naar resultaatgericht samenwerken en het behalen van het VGO-keur. Benieuwd welke bedrijven er al over beschikken? Bekijk ons overzicht met bedrijven die voldoen aan het keurmerk.

Vind een bedrijf met VGO-keur

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Stel gerust uw vraag per e-mail.
info@vgokeur.nlWilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

aanmeldenDeel uw kennis.

Volg ons op LinkedIn.
Linkedin