VGO-keur

Ontdek de zekerheden

Als vastgoedeigenaar, -beheerder of -exploitant wilt u uw toekomstige onderhoudskosten vooraf inzichtelijk, voorspelbaar en beheersbaar in kaart hebben. Dat kan door resultaatgericht vastgoedonderhoud, waarbij bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf. Het VGO-keurmerk garandeert dat onderhoudsbedrijven Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheersen.

Het VGO-keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren zowel voor (planmatig) vastgoedonderhoud als voor investeringsopgaven zoals renovaties en verduurzamingsprojecten aan gebouwen en woningen. Het keur is multidisciplinair en sluit aan op de behoefte van opdrachtgevers om het gehele onderhoud geïntegreerd aan te besteden. Het VGO-keur is gebaseerd op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken’.

Het keurmerk kent vier disciplines: twee voor de buitenschil en twee voor de binnenzijde van vastgoed. De disciplines geven duidelijkheid welke werkgebieden VGO-bedrijven beheersen.

Het VGO-keur is het enige onafhankelijke keurmerk dat u als opdrachtgever zekerheid biedt over de technische kwaliteit, het toepassen van de juiste processen en de organisatorische en financiële stabiliteit van een onderhoudsbedrijf. Vind hier een VGO-bedrijf.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Stel gerust uw vraag per e-mail.
info@vgokeur.nlWilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.Deel uw kennis.

Volg ons op LinkedIn.
Linkedin