VGO-keur voor dakbedekkingsbedrijven

Resultaatgericht samenwerken met een langere onderhoudscyclus

RGS voor dakdekkers

Dakbedekkingsbedrijven hebben, naast schilders, onderhouds- en bouwbedrijven, een groeiende belangstelling voor resultaatgericht samenwerken (RGS). De toenemende vraag vanuit opdrachtgevers ligt hier onder andere aan ten grondslag. De voordelen zijn niet gering: een andere, langdurige samenwerkingsbasis (en steviger contracten) met de opdrachtgever, continuïteit voor het bedrijf, meer ruimte om je expertise te laten zien.

In 7 stappen naar het VGO-keur

VGO-bedrijf worden? Bekijk in 7 stappen waar je staat.

Ook aspirant VGO-bedrijf is mogelijk. Je kiest dan voor resultaatgericht samenwerken met de verplichting om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot volwaardig VGO-bedrijf.

 

 

Download competentiescan VGO-bedrijf worden

Bekijk de RGS Leidraad 

Ervaringen met VGO-keur voor dakbedekkingsbedrijven

RGS vraagt wel qua professionalisering het nodige: anders inrichten van processen en nieuwe functies voor je medewerkers. Het behalen van het VGO-keur is de onafhankelijke toets voor je bedrijf, de erkenning die je met trots mag voeren. Wat betekent de keuze voor RGS en wat is de route naar VGO-keur?

De route naar VGO-keur

De voordelen zijn niet gering: een andere, langdurige samenwerkingsbasis (en steviger contracten) met de opdrachtgever, continuïteit voor het bedrijf, meer ruimte om je expertise te laten zien.

 

‘Al onze kennis en kunde kunnen we kwijt met RGS’

‘Eigenlijk was RGS al verankerd in ons bedrijf, maar we noemden het anders. Het is de beste manier van werken, daarvan zijn we 100% overtuigd’, zegt Sandra van Venrooy. Lees hoe Van Venrooy Dakbedekking als eerste dakbedekkingsbedrijf is gestart met RGS en het VGO-keur verdiende.

Lees het verhaal van Sandra

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Stel gerust uw vraag per e-mail.
info@vgokeur.nlWilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

aanmeldenDeel uw kennis.

Volg ons op LinkedIn.
Linkedin