Slide 5 - Nicky
Laat het maar zien.

‘In sommige reclames zie je een oproep om even snel een certificaat te halen. Daar kan ik kort over zijn: dat lukt niet met het VGO-keur. Het is een ingrijpend traject voor de onderhouds- en renovatiebedrijven en zeker geen gemakkelijke opgave,’ aldus Nicky van der Waal, productmanager bij Kiwa Nederland BV..

Ron
'We schrijven niet voor,
maar dagen uit.'

Het systeem van projectmatige aanbestedingen op de laagste prijs is volledig achterhaald zo luidt de filosofie van Ron Sierink, inkoopadviseur bij Mitros. Lees meer over asset managers, volledige openheid en de reservebank.

Peter
Ipse de Bruggen selecteert onderhoudsbedrijven op DNA

De lat ligt hoog: 50% CO2-reductie in 2030, in 2050 klimaatneutraal. ‘Resultaatgericht samenwerken (RGS) gaat ons helpen om die uitdagende doelstellingen te realiseren.’

previous arrow
next arrow

Resultaatgericht
samenwerken (RGS)

Grip op directe én indirecte kosten, het proces en klanttevredenheid. Dit zijn slechts enkele van de talloze voordelen die Resultaatgericht samenwerken (RGS) u als vastgoedbeheerder biedt ten opzichte van traditioneel aanbesteden.

Daarom kiezen steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders voor RGS: dé standaard bij onderhouden, renoveren en verbeteren van bestaand vastgoed.

Bedrijven met het VGO-keur kunnen onderhouds- en investeringsopgaven van opdrachtgevers op resultaatgerichte wijze uitvoeren. Bovendien zijn ze financieel gezond en worden ze gewaardeerd door opdrachtgevers en medewerkers.

 

Lees de ervaringen met VGO-keur


Meer weten?

VGO-bedrijf vinden

Méér en betere resultaten met lagere integrale beheerkosten! Kies voor een VGO-bedrijf in uw regio.


vind een VGO-bedrijf

VGO-bedrijf worden

De belangstelling voor het VGO-keur neemt toe. Versterk uw marktpositie en word ook VGO-bedrijf.


word VGO-bedrijf

Over VGO-keur

Ontdek resultaatgericht samenwerken en VGO-keur


meer over VGO-keur

Over Stichting VGO

Gebaseerd op partnership. Met beter resultaat voor alle partijen.


meer over Stichting VGO
Slide One
Slide Two

Vind een VGO-bedrijf

Geen locaties gevonden

Er zijn geen overeenkomsten gevonden, proberen het filter aan te passen.

Vind aspirant VGO-bedrijven

VGO-keur:

Resultaatgericht samenwerken,

beter voor Nederland.

Bij regulier aanbesteden maakt u als opdrachtgever een bestek en zoekt daarna veelal naar een opdrachtnemer die het werk tegen de laagste prijs uitvoert. Bij resultaatgericht samenwerken denkt het onderhoudsbedrijf vooraf mee over de slimste onderhoudsaanpak op basis van uw doelstellingen als opdrachtgever en de economische levensduur van het vastgoed. Met alle voordelen van dien.


meer informatie